برنج قهوه ای را جایگزین برنج سفید کنید!

به گزارش مجله سرگرمی، از خواص برنج قهوه ای همین بس که عملکرد سیستم قلب و عروق، دستگاه گوارش، مغز و سیستم عصبی را بهبود می بخشد. این ماده غذایی با آنتی اکسیدان های قوی که دارد روی طیف وسیعی از بیماری ها مثل فشار خون بالا، کلسترول، استرس، افسردگی و ناراحتی های پوستی تأثیر مثبت دارد.

برنج قهوه ای را جایگزین برنج سفید کنید!

مصرف مقدار قابل توجهی برنج قهوه ای در رژیم غذایی ثابت می نماید که این ماده غذایی حتی در خصوص بیماری هایی مثل سرطان، چاقی، دیابت، اختلالات عصبی و بی خوابی نیز مؤثر است. این ماده مغذی خاصیت ضدافسردگی دارد، به سلامت استخوان ها یاری و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید.

مصرف برنج قهوه ای به دلیل خواص بالای آن نسبت به مصرف برنج سفید ترجیح دارد، در این مطلب به بعضی از خواص متعدد برنج قهوه ای اشاره شده است.

مصرف برنج قهوه ای به دلیل خواص بالای آن نسبت به مصرف برنج سفید ترجیح دارد، در ادامه به بعضی از خواص متعدد برنج قهوه ای اشاره شده است:

-مقابله و پیشگیری از سرطان

-یاری به کاهش وزن و لاغری

-حفظ سلامت دستگاه گوارش

-تقویت استخوان ها و مفید برای سلامت پوست و مو

-یاری به تنظیم فشار خون

-برنج قهوه ای میزان فیبر بیشتری دارد و مصرف آن باعث احساس سیری زودتر و بیشتر می گردد.

-مفید برای دیابت و جلوگیری از پیشرفت این بیماری

-حفظ سلامت سیستم عصبی بدن و هورمون های جنسی و سرشار از منگنز

-برنج قهوه ای به دلیل غنی بودن از ویتامین B1 بر قلب و اعصاب تأثیر مطلوب دارد و به دلیل برخورداری از ویتامین B3 به برطرف آشفتگی های روحی و اضطراب یاری می نماید.

-مفید برای درمان یبوست

-برنج قهوه ای به دلیل دارا بودن میزان بالایی از عنصر سلنیوم برای عملکرد بهتر غده تیروئید مفید است.

دستورالعمل پخت برنج قهوه ای

برنج قهوه ای به دلیل سبوس کامل بودن، دیرتر پخته می گردد لذا برای پخت باید:

1. شب قبل، برنج را پس از یک بار شست و شو در ظرف ریخته و دو برابر حجم آن آب اضافه کنید.

2. بعد از حداقل 12 ساعت بدون آنکه آب را دور بریزید، قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا آرام بجوشد.

3. هنگامی که نیمی از آب جوشید، شعله را برای نیم ساعت خاموش کنید تا آب باقیمانده به خوبی جذب برنج گردد.

4. مجدداً شعله را روشن کنید تا آب کاملاً جذب گردد.

5. با حذف آب، آن را دم کنید.

به یاد داشته باشید برنج قهوه ای پس از پخت، نسبت به برنج سفید اندکی سفت تر است.

منبع: تسنیم

pariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

andishemag.ir: مجله اندیشه | مجله خبری و تحلیل اندیشه، گردشگری، ورزشی و فناوری

estekhdamjadid.ir: استخدام جدید: مجله کسب و کار، استارتاپ های گردشگری

منبع: همگردی
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 38353

به "برنج قهوه ای را جایگزین برنج سفید کنید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برنج قهوه ای را جایگزین برنج سفید کنید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید