ظروف چینی نانو فراوری شد، خاصیت آبگریزی و شستشوی آسان

به گزارش خبرنگاران، آنالیز محصولات نانو و ارائه تاییدیه نانو مقیاس به آنها از جمله فعالیت های مهم ستاد توسعه فناوری نانو از 3 سال گذشته بوده است. در واقع آنالیز مواد و محصولات فراوری و عرضه گردیده در حوزه فناوری نانو، سبب شفافیت بازار محصولات نانو گردیده و به ارتقای کیفی این محصولات و افزایش اعتماد مصرف کنندگان یاری می نماید.

ظروف چینی نانو فراوری شد، خاصیت آبگریزی و شستشوی آسان

یکی از این محصولات که توسط یک شرکت دانش بنیان به فراوری رسیده، بشقاب های چینی است.

شستن بشقاب های چینی پس از صرف غذا کاری ملال آور است. ظروف چینی چرب، بسیار لیز و شنماینده هستند و لکّه های چربی در برخی از موارد پس از شستشو همچنان باقی می مانند.

در همین راستا محققان موفق شدند خاصیت آبگریزی را به محصولات چینی اضافه نمایند تا مسائل شستن کمتر گردد. این محصول اکنون در بازار موجود است و در دسترس مردم واقع شده است.

این ظروف چینی دارای خاصیت آب گریزی است و با یاری نانو ذرات دارای یک سطح آب گریز است که هر گونه مایع قطبی را بر روی سطح به صورت قطره ای شکل می سازد و از پخش شدن مایعات بر روی سطح جلوگیری می کندکه در نهایت باعث شستشوی آسان ظرف می گردد.

این محصول مورد تایید ستاد ویژه توسعه فناوری نانو است.

منبع: خبرگزاری مهر

به "ظروف چینی نانو فراوری شد، خاصیت آبگریزی و شستشوی آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با ظروف چینی نانو فراوری شد، خاصیت آبگریزی و شستشوی آسان

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید